Met jouw kennis en ervaring op het gebied van Java softwareontwikkeling lever je als Java Developer een belangrijke bijdrage aan je team. Je positief kritische en analytische houding draagt bij aan het scherp houden van het team en leidt tot betrouwbare code. Daarnaast durf je verfrissend mee te denken en draag je bij aan de innovatieve ontwikkeling.

  • Ontwikkel innovatieve maatwerk applicaties en systemen voor onze klanten bij jou in de regio.
  • Werk in DevOps scrum teams volgens de Agile methode.
  • Continuous Delivery, Continuous Integration en geautomatiseerd testen, on premise met Docker en Kubernetes of in een public cloud zoals AWS en Azure.
  • Blijf vooroplopen in professioneel software development door het volgen van workshops en trainingen.

Onze Stack: Java (8+), Scala, Kotlin, Spring(boot), Axon, JPA/Hibernate, Microservices, Serverless, JUnit, Mockito, Cucumber, Gatling, Gradle, Maven, Jira, Jenkins/Bamboo, Nexus, SonarQube, ELK, Prometheus, Spring cloud, Git, REST, Docker, MySQL, PostgreSQL, ActiveMQ, Kafka, Cassandra, MongoDB, Elastic(search), Typescript, Angular, React, Lit.

  • Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding met relevante werkervaring.
  • Je hebt kennis van moderne ontwikkelmethodes en de Java stack in het bijzonder.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels.
  • Je werkt graag in DevOps scrum teams.
  • Je wilt jezelf blijven ontwikkelen.

Naast goede arbeidsvoorwaarden kun je rekenen op een team aan jonge, hoogopgeleide, enthousiaste en ambitieuze collega’s, volop ontwikkelmogelijkheden, passie voor techniek, opleiding en gezellige borrels en events. Uiteraard werk je aan uitdagende projecten, bezoek je conferenties zoals J-Fall of Devoxx en ga je mee op ons eigen Summercamp!

Lijkt deze vacature wat voor jou? Solliciteer direct hieronder en we nemen dan contact op voor een kennismakingsgesprek. Blijkt er een fit te zijn aan beide kanten, dan volgt er nog een sollicitatiegesprek.

Direct solliciteren

Interesse in een kennismakingsgesprek? Vul dan het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Dirk DolfinCorporate Recruiter
06 - 38172642
Andrea van der Zee
Andrea van der ZeeCorporate Recruiter
06 - 39012719
Kirsten Broekhuijsen
Kirsten BroekhuijsenCorporate Recruiter
06 - 28505124