Met jouw kennis en ervaring op het gebied van Java softwareontwikkeling lever je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de maatwerk applicaties en systemen in je teams. Je positief kritische en analytische houding draagt bij aan het scherp houden van het team en leidt tot betrouwbare code. Daarnaast durf je verfrissend mee te denken en draag je bij aan de innovatieve ontwikkeling.

  • Ontwerp en ontwikkel innovatieve maatwerk applicaties en systemen voor onze klanten bij jou in de regio.
  • Leg de basis voor realisering van complexe IT-systemen, door het maken van de juiste keuzes.
  • Leg veel nadruk op Continuous Delivery, Continuous Integration en geautomatiseerd testen, on premise met Docker en Kubernetes of in een public cloud zoals AWS en Azure.
  • Blijf vooroplopen in professioneel software development door het volgen van workshops en trainingen.

Onze stack? Java (8+), Scala, Kotlin, Spring(boot), Axon, JPA/Hibernate, Microservices, Serverless, Event Sourcing, JUnit, Mockito, Cucumber, Gatling, Gradle, Maven, Jira, Jenkins/Bamboo, Nexus, SonarQube, ELK, Prometheus, Spring cloud, Git, REST, Docker, MySQL, PostgreSQL, ActiveMQ, Kafka, Cassandra, MongoDB, Elastic(search), Typescript, Angular, React, Lit.

  • Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding met relevante werkervaring.
  • Je hebt kennis van moderne ontwikkelmethodes en de Java stack in het bijzonder.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels.
  • Je werkt graag in DevOps scrum teams volgens de Agile methode.
  • Je wilt jezelf blijven ontwikkelen.

Naast goede arbeidsvoorwaarden kun je rekenen op een team aan jonge, hoogopgeleide, enthousiaste en ambitieuze coders, volop ontwikkelmogelijkheden, passie voor techniek, opleidingen en gezellige borrels en events. Uiteraard werk je aan uitdagende projecten, bezoek je conferenties zoals GOTO of Devoxx en ga je mee op ons eigen Summercamp!

Lijkt deze vacature wat voor jou? Solliciteer direct hieronder en we nemen dan contact op voor een kennismakingsgesprek. Blijkt er een fit te zijn aan beide kanten, dan volgt er nog een sollicitatiegesprek.

Direct solliciteren

Interesse in een kennismakingsgesprek? Vul dan het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Dirk DolfinCorporate Recruiter
06 - 38172642
Andrea van der Zee
Andrea van der ZeeCorporate Recruiter
06 - 39012719
Kirsten Broekhuijsen
Kirsten BroekhuijsenCorporate Recruiter
06 - 28505124