Vacature Junior Agile Analist

Tijdens je opleiding heb je geconstateerd dat technische analyse werkzaamheden jou goed liggen. Ook heb je succesvol geacteerd als informatieanalist in scrum teams tijdens (stage/afstudeer)opdrachten. Het lijkt jou een uitdaging om complexe processen en functionaliteit om te zetten in ‘user stories’ voor scrum trajecten.

Wij zijn Quintor, wij zijn software ontwikkelaars Wij maken software die cruciaal is voor het succes van onze klanten. Zij vertrouwen ons hun meest complexe IT-systemen toe, in de zekerheid dat wij de verantwoordelijkheid nemen. Software die werkt en die ertoe doet. Zo krijgt iedere student zijn studiefinanciering, en komt er cash uit de pinautomaat als je staat te pinnen. Het lijkt vanzelfsprekend, en wat ons betreft zou het ook vanzelfsprekend moeten zijn. We hebben kantoren in Amersfoort, Den Bosch, Den Haag en Groningen.

Wat ga je doen als Junior Agile Analist?

Even een korte beschrijving hiervan: In de voorfase stel je volgens onze bewezen aanpak in een kort tijdsbestek een ingeschatte & geprioriteerde product backlog op met behulp van user stories. Je maakt gebruik van deliverables zoals use-case models, activity diagrams, het domein model & wireframes.

Tijdens de realisatiefase ben je samen met de product owner verantwoordelijk voor de product backlog. Je maakt user stories ‘Ready’ en schakelt hierover met de product owner, stakeholders en het team. Je bent uiteraard actief betrokken bij de sprintplanning, backlog refinement sessies en het bijwerken van de analyse deliverables. Bij grotere projecten verdeel je de user stories over diverse teams zodat deze in de juiste volgorde worden uitgevoerd.

Wat vragen we van een Junior Agile Analist?

We zoeken kandidaten die willen doorgroeien in het informatieanalyse vakgebied voor de ontwikkeling van maatwerksoftware. Dit doen we door je te laten kennismaken met onze unieke visie en aanpak om informatieanalyse in een agile project succesvol te laten verlopen. Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding (bijvoorbeeld Informatica/Bedrijfskundige informatica), ervaring & affiniteit met data modellering, kennis van UML, uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden en uiteraard beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden we een Junior Agile informatieanalist?

Naast goede arbeidsvoorwaarden kun je rekenen op een team aan jonge, hoogopgeleide, enthousiaste en ambitieuze collega’s, volop ontwikkelmogelijkheden, passie voor techniek, opleiding en gezellige borrels en events. Uiteraard werk je aan uitdagende projecten, bezoek je conferenties en ga je mee op ons eigen Summercamp!

Meer informatie over de vacature Junior Agile Analist?

Heb jij interesse in deze leuke en uitdagende baan en ben jij een versterking voor ons Java team? Neem dan contact op met Maaike Kistemaker 06 – 53291158 of met Robert Tinga , 06 – 21862066. Of mail jouw cv naar carriere@quintor.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!