Vacature Junior Agile Analist2019-02-05T22:20:44+00:00

Vacature Junior Agile Analist

Vacature Junior Agile Analist

Tijdens je opleiding heb je geconstateerd dat technische analyse werkzaamheden jou goed liggen. Ook heb je succesvol geacteerd als informatieanalist in scrum teams tijdens (stage/afstudeer)opdrachten. Het lijkt jou een uitdaging om complexe processen en functionaliteit om te zetten in ‘user stories’ voor scrum trajecten.

Wat ga je doen als Junior Agile Analist?

Even een korte beschrijving hiervan: In de voorfase stel je volgens onze bewezen aanpak in een kort tijdsbestek een ingeschatte & geprioriteerde product backlog op met behulp van user stories. Je maakt gebruik van deliverables zoals use-case models, activity diagrams, het domein model & wireframes.

Tijdens de realisatiefase ben je samen met de product owner verantwoordelijk voor de product backlog. Je maakt user stories ‘Ready’ en schakelt hierover met de product owner, stakeholders en het team. Je bent uiteraard actief betrokken bij de sprintplanning, backlog refinement sessies en het bijwerken van de analyse deliverables. Bij grotere projecten verdeel je de user stories over diverse teams zodat deze in de juiste volgorde worden uitgevoerd.

Wat vragen we van een Junior Agile Analist?

We zoeken kandidaten die willen doorgroeien in het informatieanalyse vakgebied voor de ontwikkeling van maatwerksoftware. Dit doen we door je te laten kennismaken met onze unieke visie en aanpak om informatieanalyse in een agile project succesvol  te laten verlopen. Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding (bijvoorbeeld Informatica/Bedrijfskundige informatica), ervaring & affiniteit met data modellering, kennis van UML, uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden en uiteraard beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden we een Junior Agile Analist?

Naast goede arbeidsvoorwaarden kun je rekenen op een team aan jonge, hoogopgeleide, enthousiaste en ambitieuze collega’s, volop ontwikkelmogelijkheden, passie voor techniek, opleiding en gezellige borrels en events. Uiteraard werk je aan uitdagende projecten, bezoek je conferenties en ga je mee op ons eigen Analisten Summercamp!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Contact

Heb jij interesse in deze leuke en uitdagende baan als Junior Agile Analist en zie jij jezelf als een versterking voor ons team? Neem dan contact op met Yvet de Boer of stuur ons een bericht.

Yvet de Boer

Corporate Recruiter

06-38172642

carriere@quintor.nl

Solliciteer