Vacature .NET Developer

Vacature .Net Developer

Inhoudelijke leuk werk, ruimte om jezelf te ontwikkelen en collega’s met dezelfde passie voor techniek als jijzelf. Bij Quintor sta jij centraal! We gaan samen kijken hoe we jouw ambities kunnen verwezenlijken, leuke en uitdagende technische projecten, wekelijks kun je aanhaken bij kennisdeling sessies en uiteraard heb je veel collega’s waar je veel van kunt leren.

Wat ga je doen als .Net Developer?

Met jouw kennis en ervaring op het gebied van .Net softwareontwikkeling lever je als .Net Developer een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de maatwerk applicaties en systemen voor onze klanten bij jou in de regio. Je positief kritische en analytische houding draagt bij aan het scherp houden van het team en leidt tot betrouwbare code. Daarnaast durf je verfrissend mee te denken en draag je bij aan de innovatieve ontwikkeling.

Als ervaren .Net Developer ben je een echte teamspeler die het gaaf vindt om in een scrumteam te werken. Leg je veel nadruk op Continuous Delivery en Continuous Integration, Azure, Docker met Kubernetes en Machine learning. Daarnaast doen we veel aan het bijhouden van onze vakkennis. Daarom geven we regelmatig workshops en trainingen om voorop te blijven lopen in professioneel software development.

Wat vragen we van een .Net Developer?

Uiteraard heb jij een afgeronde HBO- of WO-opleiding met relevante werkervaring en kennis van de moderne technieken en de .Net stack in het bijzonder. Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels, vindt het leuk om in scrum teams te werken, kennis te delen en jezelf verder te ontwikkelen.

Onze stack? C#, .Net, Entity Framework, ASP.NET MVC, WCF, MsTest, NUnit, Moq, SpecFlow, TFS, Sonar, GIT en Release Management.

Wat bieden we een .Net Developer?

Naast goede arbeidsvoorwaarden kun je rekenen op een team aan jonge, hoogopgeleide, enthousiaste en ambitieuze collega’s, volop ontwikkelmogelijkheden, passie voor techniek, opleiding en gezellige borrels en events. Uiteraard werk je aan uitdagende projecten, bezoek je conferenties zoals Devoxx en ga je mee op ons eigen Summercamp!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Contact

Heb jij interesse in deze leuke en uitdagende baan als .Net Developer en zie jij jezelf als een versterking voor ons team? Neem dan contact op met Bram Köhler of stuur ons een bericht.

Bram Köhler

Corporate Recruiter

06-39012719

carriere@quintor.nl