Met jouw kennis en ervaring op het gebied van Windows, Linux en container gebaseerde platformen lever je als Platform Engineer een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de infrastructuur en maatwerk platformen voor onze klanten bij jou in de regio. Je positief kritische en analytische houding draagt bij aan het scherp houden van het team en leidt tot een betrouwbare en goed gemonitorde omgeving. Daarnaast durf je verfrissend mee te denken en draag je bij aan de innovatieve ontwikkeling.

  • Lever een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de infrastructuur en maatwerk platformen voor onze klanten bij jou in de regio
  • Werk in scrumteams volgens de Agile methode.
  • Geautomatiseerd testen van infra-as-code oplossingen en zaken als Docker en Kubernetes
  • Blijf vooroplopen in platform engineering door het volgen van workshops en trainingen.

Onze stack? SaltStack, Docker, Kubernetes, Bamboo, Prometheus, Elastic, Mysql, Ansible, Bash, Chatbots, SSL, Apache Tomcat, Nginx, SonarQube, Git, Voip, DSC, Vagrant, Proxmox, Backup, PKI, Iptables, Yum, chocolaty, Active Directory, PosgtresQL

  • Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding met relevante werkervaring.
  • Je hebt kennis van moderne technieken en de Linux en Windows stack in het bijzonder.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels.
  • Je werkt graag in scrum teams.
  • Je wilt jezelf blijven ontwikkelen.

Naast goede arbeidsvoorwaarden kun je rekenen op een team aan jonge, hoogopgeleide, gedreven en ambitieuze collega’s. Daarnaast volop ontwikkelmogelijkheden, passie voor techniek, opleiding en gezellige borrels en events. Uiteraard werk je aan uitdagende projecten en ga je mee op ons eigen Summercamp!

Lijkt deze vacature wat voor jou? Solliciteer direct hieronder en we nemen dan contact op voor een kennismakingsgesprek. Blijkt er een fit te zijn aan beide kanten, dan volgt er nog een sollicitatiegesprek.

Direct solliciteren

Interesse in een kennismakingsgesprek? Vul dan het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Dirk DolfinCorporate Recruiter
06 - 38172642
Andrea van der Zee
Andrea van der ZeeCorporate Recruiter
06 - 39012719
Kirsten Broekhuijsen
Kirsten BroekhuijsenCorporate Recruiter
06 - 28505124

Gerelateerde berichten