Vacature Platform Engineer

Vacature Platform Engineer

Met jouw kennis en ervaring op het gebied van Windows, Linux en container gebaseerde platformen lever je als Platform Engineer een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de infrastructuur en maatwerk platformen voor onze klanten bij jou in de regio. Je positief kritische en analytische houding draagt bij aan het scherp houden van het team en leidt tot een betrouwbare en goed gemonitorde omgeving. Daarnaast durf je verfrissend mee te denken en draag je bij aan de innovatieve ontwikkeling.

Wat ga je doen als Platform Engineer?

Als Platform Engineer ben je een echte teamspeler die het gaaf vindt om in een Agile omgeving te werken, leg je veel nadruk op het geautomatiseerd testen van je infra-as-code oplossing en zaken als Docker en Kubernetes. Daarnaast doen we veel aan het bijhouden van onze vakkennis. Daarom geven we regelmatig workshops en trainingen om voorop te blijven lopen in ons vakgebied.

Wat vragen we van een Platform Engineer?

Uiteraard heb jij een afgeronde HBO- of WO-opleiding met relevante werkervaring en kennis van de moderne technieken en de Linux en Windows stack in het bijzonder. Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels, vindt het leuk om in scrum teams te werken, kennis te delen en jezelf verder te ontwikkelen. Jij wilt het beste uit jezelf halen en wij helpen je daarbij.

Onze stack? SaltStack, Docker, Kubernetes, Bamboo, Prometheus, Elastic, Mysql, Ansible, Bash, Chatbots, SSL, Apache Tomcat, Nginx, SonarQube, Git, Voip, DSC, Vagrant, Proxmox, Backup, PKI, Iptables, Yum, chocolaty, Active Directory, PosgtresQL

Wat bieden we een Platform Engineer?

Naast goede arbeidsvoorwaarden kun je rekenen op een team aan jonge, hoogopgeleide, gedreven en ambitieuze collega’s. Daarnaast volop ontwikkelmogelijkheden, passie voor techniek, opleiding en gezellige borrels en events. Uiteraard werk je aan uitdagende projecten en ga je mee op ons eigen Summercamp!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Contact

Heb jij interesse in deze leuke en uitdagende baan als Platform Engineer en zie jij jezelf als een versterking voor ons team? Neem dan contact op met Yvet de Boer of stuur ons een bericht.

Yvet de Boer

Corporate Recruiter

06-38172642

carriere@quintor.nl

Solliciteer