Haal jij je energie uit het spreken en begeleiden van mensen tijdens hun sollicitatieprocedure binnen ons bedrijf?
Heb je net de basis van je carrière gelegd en ben je klaar om je verder te ontwikkelen?
Onderscheid jij jezelf van de kudde door oprechte interesse en kundige begeleiding van sollicitanten?

Ga dan eens met ons in gesprek, want wij zijn op zoek naar jou. Want als jij ál die kandidaten wil bereiken terwijl jij jezelf naar een nog hoger niveau wil brengen, nieuwe vaardigheden wil ontwikkelen en elke dag weer een stukje wil doorgroeien, dan zit je bij ons goed. Wij bieden je alle ruimte en mogelijkheden, en met een gezamenlijk doel voor ogen helpen we je om je ambities te verwezenlijken.

Als IT-recruiter benader je potentiële collega’s: ervaren IT-professionals, studenten en afstudeerders.

Je zoekt actief naar nieuwe kandidaten, op de manier waarop jij in je kracht staat en met de vrijheid dit naar eigen inzicht in te vullen. Wat je niet doet, is stapels CV’s naar klanten doorschuiven. We zijn geen recruitment agency, dus iedereen die jij spreekt is gelijk ook je potentiële collega.
Daarnaast bezoek je hogescholen en universiteiten om in contact te komen met talentvolle IT’ers. Je bent aanwezig bij bedrijvendagen, maar hebt ook contacten met studentenverenigingen en je probeert uiteraard via jouw eigen netwerk nieuwe contacten te maken. Het primaire proces is uiteindelijk waarop je jouw successen het meeste gaat behalen: samen met het recruitment-team ga je via alle mogelijke kanalen de juiste IT-professionals vinden en ze overtuigen om voor Quintor te gaan werken. Je bent ons wandelende visitekaartje.

 • Afgeronde hbo-opleiding
 • Ervaring in een commerciële functie (bijvoorbeeld intercedent, recruiter, resourcer, accountmanager of vergelijkbare rollen)
 • Het spreekt voor zich dat je uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden hebt
 • Jij bent in staat mensen te doorgronden, te lezen en je weet uiteraard als geen ander daarop te reageren
 • Affiniteit met IT en software ontwikkeling in het bijzonder. Je hoeft geen code te kloppen, maar wel het verschil weten tussen front-end en back-end
 • Geld! Je salaris is niet ‘competitief’ en niet ‘marktconform’, want die termen zeggen ons allebei niks. Afhankelijk van je kennis en kunde bespreken we samen je salaris.
 • Daar bovenop: een interessante bonusregeling
 • Een goede pensioenregeling, waarbij wij zo’n 80% van je pensioenpremie voor onze rekening nemen
 • Vrijdagmiddagborrel in onze eigen kroeg
 • Wij betalen je telefoonabonnement
 • Events en trainingen organiseren en bezoeken
 • Leuke werksfeer in een platte organisatie met enthousiaste en kundige collega’s

Klinkt goed. En nu?

Jij hebt waarschijnlijk een hoop vragen en wij willen jou ook graag leren kennen. Neem eens contact met ons op, dan spreken we binnenkort af. Klikt het tussen ons? Dan bieden we je een contract aan.

Direct solliciteren

Interesse in een kennismakingsgesprek? Vul dan het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.