Junior / Medior (corporate) IT recruiter

Locatie: Groningen

Zoek jij een commerciële, afwisselende en uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid? Houd jij van targets en heb je een winnaarsmentaliteit? Maak jij graag het verschil, ben je resultaatgericht en kun jij potentiele collega’s enthousiast maken voor een leuke carrière bij Quintor? Dan is deze baan als junior / medior IT recruiter de ideale stap.

Als (corporate) IT recruiter benader je potentiele collega’s, dit zijn ervaren IT professionals, studenten en afstudeerders. Je zoekt actief op LinkedIn en andere social media. Daarnaast bezoek je af en toe scholen en universiteiten om in contact te komen met talentvolle IT’ers. Je bent aanwezig bij bedrijvendagen, maar hebt ook contacten met studentenverenigingen en je probeert uiteraard via jouw eigen netwerk actief nieuwe leads aan te boren. Het primaire proces is uiteindelijk waarop je jouw successen het meeste gaat behalen: samen met het recruitmentteam via alle mogelijke kanalen de juiste IT professionals sourcen en ze overtuigen om voor Quintor te gaan werken.

Om succesvol te zijn in deze functie ben je een uitstekende communicator, je stapt makkelijke op mensen af, je laat je niet afschrikken door een ‘nee’ want hier begint vaak het gesprek. Je bent onderscheidend, ambitieus, zelfstandig, teamspeler, proactief en hebt een ‘work hard, play hard’ mentaliteit. Daarnaast vind je softwareontwikkeling een interessant vakgebied en lijkt het jou een uitdaging om jezelf daarin verder te verdiepen. Uiteraard helpen wij jou hiermee.

Wat breng jij mee?

  • Afgeronde hbo-opleiding, voorkeur voor een commerciële richting;
  • Ervaring in een commerciële functie (bijvoorbeeld Intercedent, Recruiter, Resourcer, Accountmanager of vergelijkbare rollen);
  • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden, ondernemend, flexibel, commercieel, resultaatgericht, energiek, daadkrachtig en proactief;
  • Passie voor sales en geen 9-tot-5 mentaliteit;
  • Affiniteit met IT en software ontwikkeling in het bijzonder.

Wat mag jij van ons verwachten?

  • Een target gedreven functie met KPI’s en daarbij horend plaatsingsbonussen boven op je salaris;
  • een prima werksfeer in een bedrijf waar je samenwerkt met collega’s die een passie hebben voor de IT;
  • veel mogelijkheden tot verdieping en verbreding binnen jouw vakgebied;
  • veel vrijheid en flexibiliteit in de uitoefening van je functie;
  • een goed salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden (o.a. laptop, performance bonus en een goed pensioen).

Meer informatie over de vacature van Junior / Medior (corporate) IT recruiter?

Heb jij interesse in deze leuke en uitdagende baan en zie jij jezelf als een versterking voor ons team in Groningen? Neem dan contact op met Dirk Dolfin, 06-38172642 of vul onderstaand formulier in voor een kennismakingsgesprek.

Direct solliciteren

Interesse in een kennismakingsgesprek? Vul dan het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Meer info?

Dirk DolfinCorporate Recruiter
06 – 38172642