window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-GSV1WYQ2JR');

Wat we doen2022-06-03T14:31:47+01:00

Cloud migrations

Quintor heeft een trackrecord in het uitvoeren van complexe cloud migraties. Hierbij ondersteunen we bij de migratie strategie, applicatie- en data migratie en containerization.

Cloud-native development

Quintor herontwerp legacy-applicaties door een cloud-native architectuur toe te passen. We combineren onze ervaring in Amazon AWS of Azure om robuuste cloud-native systemen te ontwikkelen.

High Performance Teams

Wij werken met zorgvuldig samengestelde High Performance Teams. Goed op elkaar ingespeelde teams die direct kunnen starten met het opleveren van werkende software.

Grootschalige IT projecten

De kern van Quintor: het succesvol realiseren van IT projecten. Van complexe cloud migraties tot grootschalige IT-projecten inclusief het aanpassen van achterliggende systemen.

Het resultaat telt

Quintor helpt opdrachtgevers met het professionaliseren van softwareontwikkeling. Dat doen we met name in omvangrijke en complexe enterprise projecten voor top 250 bedrijven en (semi-)overheden. Veelal schakelen ze ons in vanwege onze bewezen expertise op het gebied van Java, .Net, front-end, platform engineering, analyse of security.

Agile analyse

Quintor heeft, op basis van praktijkervaring, een unieke visie en aanpak om informatieanalyse in een agile project succesvol te laten verlopen.

Software development

Onze specialisten werken met de nieuwste tools en frameworks op het gebied van Java, .NET en front-end development. Zowel inhouse als bij onze klanten ontwikkelen ze duurzame IT systemen, die naadloos aansluiten bij de wensen van de business.

Platform engineering

Onze platform engineers zijn experts in het ontwerpen, inrichten en onderhouden van een schaalbare en resiliant infrastructuur. Alles wordt zo ingericht en onderhouden zodat de teams beschikken over de juiste ontwikkel-, test- en acceptatie omgevingen, waarbij automation een belangrijk uitgangspunt is.

Architectuur

Vanuit een pragmatische insteek stellen onze software architecten voor onze projecten de systeem architectuur op. De kracht zit zowel in het opstellen als in het implementeren van deze architectuur. We kijken hierbij naar technische keuzes alsmede zaken als performance, beheerbaarheid, toekomstvastheid en robuustheid.

Cloud-native development

We ondersteunen bij elke stap van een cloud-native ontwikkeling, van de strategie, opzet, migratie en implementatie van het cloud ontwikkel platform tot het analyseren van een bestaand applicatieportfolio.

Security

Onze security engineers adviseren en implementeren binnen ieder niveau tussen infrastructuur en front-end applicatie. Pentesting, logging, auditing en monitoring,  secrets management en encryptie zijn hier enkele sleutelwoorden, maar ook bewustwording binnen de organisatie staat hoog in het vaandel.

Referentie projecten

In de loop der jaren hebben we talrijke klanten geholpen met het maken van een grote professionaliseringsslag. Voor hen realiseerden we software die cruciaal is voor hun succes. Zo krijgt iedere student zijn studiefinanciering en komt er cash uit de pinautomaat als je staat te pinnen. Het lijkt vanzelfsprekend en dat zou het wat ons betreft ook moeten zijn.

‘Al bij de intake liet Quintor een hoog niveau zien’

De Rijksdienst voor identiteitsgegevens (RvIG) wilde de Registratie Niet-ingezeten (RNI) beter laten aansluiten op de praktijksituatie bij de RNI-loketten. Samen met Quintor is een online inschrijfformulier ontwikkeld dat minder foutgevoelig is en tegelijk zorgt voor een enorme tijdswinst.

‘Security kun je nooit in isolatie doen’

Security heeft bij de financiële dienstverlener waar Bas Stevens werkt topprioriteit. In de sector draait immers alles om vertrouwen. Een datalek leidt, naast financiële consequenties, al snel tot ernstige reputatieschade. Quintor biedt ondersteuning om de organisatie op de best mogelijke manier te beschermen tegen mogelijke bedreigingen.

Opdrachtgevers

Quintor heeft succesvol projecten afgerond voor een groot aantal klanten in onder andere de financiële sector, de energiesector en de (semi) overheid.