Het resultaat telt

Quintor ontwikkelt software die in productie gaat. Software die werkt. Onze klanten schakelen ons in omdat we aantoonbaar projectresultaat leveren, altijd. Daarnaast helpen we onze klanten met het professionaliseren van software-ontwikkeling. Dat doen we met name in complexe enterprise projecten voor top 250 organisaties. Ons geheim: werken in teams, met de allerbeste mensen.

Succesfactoren

 • High Performance Teams
  Wij werken met zorgvuldig samengestelde High Performance Teams. Goed op elkaar ingespeelde teams die meer dan bovengemiddeld presteren.
 • Full service aanpak
  Quintor neemt projecten turn-key aan, waarbij we het traject van analyse tot beheer uitvoeren.
 • Professionals
  Wij werken met gedreven developers en architecten die zichzelf continu willen verbeteren en tot de absolute top willen behoren.
 • Innovatie
  Bij Quintor hebben we van nature een ongelimiteerde nieuwsgierigheid naar innovaties en nieuwe technologieën.

Referentie projecten

In de loop der jaren hebben we talrijke klanten geholpen met het maken van een grote professionaliseringsslag. Voor hen realiseerden we software die cruciaal is voor hun succes. Zo krijgt iedere student zijn studiefinanciering en komt er cash uit de pinautomaat als je staat te pinnen. Het lijkt vanzelfsprekend en dat zou het wat ons betreft ook moeten zijn.

 • Programma Vernieuwing Studiefinanciering - DUO
  Moderner, sneller, beter en goedkoper Samen met DUO wordt hard gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuw geautomatiseerd uitvoeringsproces. De uitvoering van de ‘Wet Studiefinanciering’. Het moet moderner, sneller, beter...
 • Pulsar - British American Tobacco
  Safety protocols wereldwijd up to date voor een veilige werkplek Voor British American Tobacco ontwikkelde Quintor het wereldwijde Pulsar systeem. Het Pulsar systeem zorgt ervoor dat in de British American...