window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-24940512-1');

“It’s the teamwork that makes the dream work” Een project tot een goed einde brengen, dat is de essentie.
Wat we doen2020-12-30T10:55:05+01:00

High Performance Teams

Wij werken met zorgvuldig samengestelde High Performance Teams. Goed op elkaar ingespeelde teams die meer dan bovengemiddeld presteren.

Full service aanpak

Quintor neemt projecten turn-key aan, waarbij we het traject van analyse tot beheer uitvoeren.

Professionals

Wij werken met gedreven developers en architecten die zichzelf continu willen verbeteren en tot de absolute top willen behoren.

Innovatie

Bij Quintor hebben we van nature een ongelimiteerde nieuwsgierigheid naar innovaties en nieuwe technologieën.

Het resultaat telt

Quintor ontwikkelt software die in productie gaat. Software die werkt. Onze klanten schakelen ons in omdat we aantoonbaar projectresultaat leveren, altijd. Daarnaast helpen we onze klanten met het professionaliseren van software-ontwikkeling. Dat doen we met name in complexe enterprise projecten voor top 250 organisaties. Ons geheim: werken in teams, met de allerbeste mensen.

Onze diensten

Software architectuur

Ondersteun jij organisaties bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van software-architectuur?

> Lees meer

Software development

Ontwikkel innovatieve maatwerk applicaties en systemen voor onze klanten bij jou in de regio.

> Lees meer

Front-end development

Werk in state-of-the-art Front-end architectuur met frameworks zoals Angular, React en Polymer.

> Lees meer

Platform engineering

Met een druk op een knop een infrastructuur uitrollen, inclusief netwerk, virtualisatie, provisioning, webservices, containers en clusters.

> Lees meer

Agile analyse

Stel jij de juiste vragen zodat de beste oplossing gebouwd kan worden? Creëer jij overzicht door het bouwen van overzichtelijke modellen?

> Lees meer

Referentie projecten

In de loop der jaren hebben we talrijke klanten geholpen met het maken van een grote professionaliseringsslag. Voor hen realiseerden we software die cruciaal is voor hun succes. Zo krijgt iedere student zijn studiefinanciering en komt er cash uit de pinautomaat als je staat te pinnen. Het lijkt vanzelfsprekend en dat zou het wat ons betreft ook moeten zijn.

Quintor helpt ING op weg met cloudtechnologie

Quintor heeft laten zien dat het mogelijk is om in korte tijd een goed werkende AWS-omgeving op te zetten en bestaande ING-applicaties in container-en serverless technologie op AWS te laten draaien.

Load More Posts

Opdrachtgevers

Quintor heeft succesvol projecten afgerond voor een groot aantal klanten in onder andere de financiële sector, de energiesector en de (semi) overheid.

Ga naar de bovenkant