QUINTOR PROJECTEN

​Quintor is voor haar opdrachtgevers de vaste partner in het oplossen van complexe problemen. Als team lever je daarom ook altijd op korte termijn tastbaar resultaat en zorg je ervoor dat de algehele performance en de werkwijze voor lange tijd wordt gewaarborgd. Je werkt bij Quintor in een Agile team, daardoor kun je efficiënt en effectief werken. De korte lijntjes zorgen er voor dat je aan het eind van de sprint altijd code hebt gemaakt die in productie gaat. Ons geheim: werken in teams, met de allerbeste mensen.

COMPLEX SYSTEMS MADE EASY TO USE

Wij maken software die cruciaal is voor het succes van onze klanten. Zij vertrouwen ons hun meest complexe IT-systemen toe, in de zekerheid dat wij de verantwoordelijkheid durven te nemen. Quintor maakt altijd software die in productie gaat. Software die werkt en die ertoe doet. Zo krijgt iedere student zijn studiefinanciering en komt er cash uit de pinautomaat als je staat te pinnen. Het lijkt vanzelfsprekend, en wat ons betreft zou het ook vanzelfsprekend moeten zijn.

WIJ DOEN HET SAMEN MET DUO

Programma Vernieuwing Studiefinanciering
Met DUO wordt hard gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuw geautomatiseerd uitvoeringsproces. De uitvoering van de ‘Wet Studiefinanciering’. Het moet moderner, sneller, beter en goedkoper. Daarom is DUO gestart met PVS. DUO verbetert samen met Quintor de informatievoorziening en ontwikkelt nieuwe processen en systemen voor studiefinanciering. Dat stelt DUO in staat om flexibel in te spelen op wetswijzigingen. En om relevante systeemfunctionaliteiten op een klantportaal te kunnen gebruiken. Studenten kunnen nu online en realtime nog meer zaken zelf regelen.​ Een geslaagd project.

STACK

JAVA      |    CONTINUOUS INTEGRATION      |      CONTINUOUS DELIVERY

BAT – WORLDWIDE SAFETY FIRST

Safety protocols wereldwijd up to date voor een veilige werkplek
Voor British American Tobacco ontwikkelde Quintor het wereldwijde Pulsar systeem. Het Pulsar systeem zorgt ervoor dat in de British American Tobacco fabrieken op een veilige en verantwoorde manier gewerkt kan worden. Alle safety protocollen kunnen nu wereldwijd en instant op een iPad worden uitgelezen. Veiligheidscontroles van de fabrieken kunnen eenvoudig via een iPad worden uitgevoerd. Altijd up to date en altijd relevant voor de situatie waarin de medewerker werkt. Quintor ontwikkelde de programmatuur voor de iPads en voor de centrale servers waar alle data wordt opgeslagen en beheerd. Naast de ontwikkeling van de software is Quintor ook verantwoordelijk voor het beheer van de iPads middels een Mobile Device Management systeem (MDM) en de hosting van de centrale data- en applicatieservers.

STACK

JAVA      |    CONTINUOUS INTEGRATION      |      CONTINUOUS DELIVERY