Young Professional Programma event

Vrijdag 11 december 2020
15:00 uur

Meeting ID wordt toegezonden.

> Meer over de Masterclass

Quintor organiseert op vrijdag 11 december om 15:00 uur haar jaarlijkse Young Professional Programma event, en deze keer compleet digitaal! Een middag waarop jij als bijna afgestudeerde of net gestarte IT specialist informatie krijgt over ons succesvolle Young Professional Programma welke weer gaat starten in zowel maart 2021 als in september 2021.

Quintor Young Professional Programma, wat is dat?
Binnen twee jaar behoren tot de top van de Nederlandse software (platform) engineers? In een Scrum team werken aan uitdagende architecturen en projecten? Als Quintor Young Professional kun je middels dit intensieve programma deze ambitie waarmaken. Het Quintor Young Professional programma duurt in totaal twee jaar en is ongeƫvenaard in Nederland.

Als Young Professional krijg je bij aanvang van het Young Professional programma direct een arbeidsovereenkomst met een uitstekend salaris en prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een laptop, leaseauto en een goede pensioenregeling.

Masterclass Java, Front-end of Platform Engineering
Het Young Professional Programma start met een masterclass van 11 weken. Een kickstart van het totale programma met als doel: jou in korte tijd de belangrijkste zaken van jouw vakgebied bij te leren.
Ben jij met name geĆÆnteresseerd in de back-end, dan raden wij je aan om te starten in het Java programma. Houd jij toch meer van de Front-end, start dan in het Front-end programma! Heb jij een passie voor IT Infrastructuur, Security, Cloud Platform Engineering en Scripting? Dan raden wij je aan om te starten in het Platform Engineering programma.

Voor wie?
Beginnende Java Developers, .Net Developers, Front-end Developers en Platform Engineers. Dus heb jij een uitstroomprofiel gericht op Software Engineering, IDS/ISM of juist meer Technische Informatica? In alle gevallen zien wij jou graag op vrijdag 11 december vanaf 15:00 uur in onze digitale omgeving! Alle benodigde informatie krijg je nog toegestuurd.

Kan je dan niet komen maar heb je wel interesse? Geef het ons vooral door, dan nemen wij persoonlijk contact met je op.