Hoe werkt het programma?

Masterclass

De eerste 11 weken werk je zowel aan je theoretische kennis als aan realistische praktijkopdrachten, onder begeleiding van onze ervaren developers en architecten.

> Lees meer

Projecten

Werk na de masterclass aan uitdagende projecten voor onze klanten, waar je on the job verder leert dankzij de intensieve begeleiding van onze ervaren professionals.

> Lees meer

Training en opleiding

Blijf doorontwikkelen dankzij de Quintor Academy. Volg trainingen, werk hands-on met innovatieve technieken en bezoek interessante seminars zoals Devoxx.

> Lees meer

Razendsnel ontwikkelen

In twee jaar bij Quintor groei je sneller dan waar dan ook.

Uitdagende projecten

Ontwikkel systemen op basis van de laatste technologie.

Ervaren collega’s

Onze professionals delen graag hun kennis met jou.

Werken bij Quintor

Quintorianen zijn ambitieus en veeleisend. Onmisbare eigenschappen om het schijnbaar onmogelijke toch mogelijk te maken. Tegelijkertijd houden we vast aan onze open en informele cultuur. Wij zijn een platte organisatie met korte lijnen en een ongedwongen werksfeer.  Die collectieve ambitie en onderlinge betrokkenheid maken Quintor  tot een bedrijf waar je graag bij wilt horen.

De Quintor Cultuur

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid.
Ik Accepteer

Picture this: villa in zonnig Zuid-Frankrijk, zwembad, in de koelkast een ijskoud biertje voor lauwwarme avonden bij de BBQ. De volgende morgen weer alle tijd om te doen wat je het allerleukste vindt: nog nooit bedachte software bedenken, programmeren en uitproberen, toveren met apps en lachen met andere ‘nerds’. Geen moment afgeleid door doordeweekse verplichtingen.

Eindelijk eens alle tijd – als je wilt 24 uur per etmaal – om te hacken, programmeren, apps te bouwen, code te schrijven, je te verbazen en dingen ineens te begrijpen, nieuwe technologieën in je zak te steken, van geniaal tot heerlijk nutteloos. De toekomst is er dichterbij dan je denkt. Het geheim: de community is sterker dan de Quintor zelf.

Meer informatie over het Young Professional Programma

Het Young Professional Programma start elk jaar in april en september. In overleg zijn afwijkende start-data mogelijk, neem hiervoor contact op met een van onze recruiters.

Onze Masterclasses duren 11 weken. De eerste 9 weken behandel je theorie en praktijkopdrachten. De laatste twee weken werk je aan een uitdagende praktijkcase in een team van Young Professionals. Het complete Young Professional Programma duurt twee jaar.

Binnen Quintor werk je op projectbasis. Dit betekent dat je steeds aan andere projecten werkt. Dit kan een project in-house zijn, maar ook een project bij een van onze klanten, in dat geval werk je op de locatie van de klant. Je bent gelinkt aan de vestiging die het dichtste bij jou in de buurt zit. Wij hebben vestigingen in Groningen, Amersfoort, Den Haag en Den Bosch.

Je kunt contact opnemen met een van onze recruiters. We plannen vervolgens een eerste gesprek in, voor de funties van Java, .NET en Front-end developer wordt meestal gevraagd om een coding-test uit te voeren.

Als Young Professional krijg je bij aanvang van het Young Professional programma direct een arbeidsovereenkomst met een uitstekend salaris en prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een laptop, leaseauto en een goede pensioenregeling.
Bram Kohler
Bram KohlerCorporate recruiter
Neem contact op voor meer informatie: 06 – 39012719 b.kohler@quintor.nl carriere@quintor.nl

Java Programma

> Lees meer

.NET Programma

> Lees meer

Front-end Programma

> Lees meer

Platform Engineering  Programma

> Lees meer

Agile Analyse Programma

> Lees meer