window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-24940512-1');

Young Professional2021-11-16T13:08:06+01:00

Hoe werkt het programma?

Masterclass

De eerste 11 weken werk je zowel aan je theoretische kennis als aan realistische praktijkopdrachten, onder begeleiding van onze ervaren developers en architecten.

Projecten

Werk na de masterclass aan uitdagende projecten voor onze klanten, waar je on the job verder leert dankzij de intensieve begeleiding van onze ervaren professionals.

Training en opleiding

Blijf doorontwikkelen dankzij de Quintor Academy. Volg trainingen, werk hands-on met innovatieve technieken en bezoek interessante seminars zoals Devoxx.

Java Young Professional Programma

Volg het 2-jarig Quintor Java Young Professional Programma. We starten met een masterclass van 3 maanden: Spring, Hibernate, Junit, Mockito, Gradle en AngularJS. Ook thema’s als beveiliging, Web-scale, code kwaliteit en ontwikkelstraten komen aan bod. Je beëindigt de masterclass met een aantal certificeringen op het gebied van Java (OCA en OCP Java 11) en als certified Scrummaster.

De Quintor masterclasses

Java Programma

.NET Programma

Front-end Programma

Platform Engineering  Programma

Agile Analyse Programma

Razendsnel ontwikkelen

In twee jaar bij Quintor groei je sneller dan waar dan ook.

Uitdagende projecten

Ontwikkel systemen op basis van de laatste technologie.

Ervaren collega’s

Onze professionals delen graag hun kennis met jou.

Van beter naar best

Bij Quintor werken alleen de echte toppers. Ons selectiebeleid is daar volledig op afgestemd. We verwachten diepgaande kennis over uiteenlopende tools, technieken en frameworks. Maar ook een pragmatische instelling en goede communicatieve vaardigheden. Techniek is bij Quintor namelijk geen doel, maar een middel om projecten tot een succes te maken.

Al die getalenteerde developers beginnen met een Masterclass, ons eigen traineeship. In een intensief trainingsprogramma van 11 weken worden ze opgeleid om hun meerwaarde voor het bedrijf en onze opdrachtgevers verder te vergroten. Theoretische kennis wordt daarbij afgewisseld met praktijkopdrachten, onder begeleiding van ‘the best of the best’ van Quintor zelf.

Meer informatie over het Young Professional Programma

Het Young Professional Programma start elk jaar in april en september. In overleg zijn afwijkende start-data mogelijk, neem hiervoor contact op met een van onze recruiters.

Onze Masterclasses duren 11 weken. De eerste 9 weken behandel je theorie en praktijkopdrachten. De laatste twee weken werk je aan een uitdagende praktijkcase in een team van Young Professionals. Het complete Young Professional Programma duurt twee jaar.

Binnen Quintor werk je op projectbasis. Dit betekent dat je steeds aan andere projecten werkt. Dit kan een project in-house zijn, maar ook een project bij een van onze klanten, in dat geval werk je op de locatie van de klant. Je bent gelinkt aan de vestiging die het dichtste bij jou in de buurt zit. Wij hebben vestigingen in Groningen, Amersfoort, Den Haag en Den Bosch.

Je kunt contact opnemen met een van onze recruiters. We plannen vervolgens een eerste gesprek in, voor de funties van Java, .NET en Front-end developer wordt meestal gevraagd om een coding-test uit te voeren.

Als Young Professional krijg je bij aanvang van het Young Professional programma direct een arbeidsovereenkomst met een uitstekend salaris en prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een laptop, leaseauto en een goede pensioenregeling.
Dirk Dolfin
Dirk DolfinCorporate Recruiter
06 – 38172642
Andrea van der Zee
Andrea van der ZeeCorporate Recruiter
06 – 39012719
Kirsten Broekhuijsen
Kirsten BroekhuijsenCorporate Recruiter
06 – 28505124
Ga naar de bovenkant