Young Professional2024-01-10T11:14:50+01:00

Razendsnel ontwikkelen

Sneller groeien dan waar dan ook.

Masterclass

In 11 weken je kennis op niveau.

Begeleiding

De eerste 2 jaar begeleiding door professionals.

Van beter naar best

Bij Quintor verwachten onze klanten diepgaande kennis over uiteenlopende tools, technieken en frameworks. Maar als je nog aan het begin van je IT-carrière staat, heb je hier wél wat hulp bij nodig.

Voor al die young professionals hebben we een programma opgezet. Hierbij begin je met een 11-weken durende masterclass. In een intensief trainingsprogramma wordt theoretische kennis afgewisseld met praktijkopdrachten, onder begeleiding van ‘the best of the best’ van Quintor zelf. We hebben masterclasses voor verschillende expertises; Java, .NET, front-end, platform engineering, security en agile analyse. Na het succesvol afronden van een eindopdracht en daarmee de masterclass, kan je aan de slag bij een project. Dat kan een in-house project zijn of bij een klant. Terwijl je als volwaardig IT’er je werk zal doen, word je begeleid door een senior consultant die je de fijne kneepjes van het vak leert.

Het young professional event

Kom alles te weten over het Young Professional Programma!

Hoe werkt het programma?

“Door de masterclass leer je niet alleen hoe je dingen doet maar ook waarom je ze zo doet.”

Samuel Middendorp, deelnemer Java masterclass

Veelgestelde vragen

Het Young Professional Programma start elk jaar in april en september. In overleg zijn afwijkende start-data mogelijk, neem hiervoor contact op met een van onze recruiters.

Onze Masterclasses duren 11 weken. De eerste 9 weken behandel je theorie en praktijkopdrachten. De laatste twee weken werk je aan een uitdagende praktijkcase in een team van Young Professionals. Het complete Young Professional Programma duurt twee jaar.

Binnen Quintor werk je op projectbasis. Dit betekent dat je steeds aan andere projecten werkt. Dit kan een project in-house zijn, maar ook een project bij een van onze klanten, in dat geval werk je op de locatie van de klant. Je bent gelinkt aan de vestiging die het dichtste bij jou in de buurt zit. Wij hebben vestigingen in Groningen, Amersfoort, Den Haag, Deventer en Den Bosch.

Je kunt contact opnemen met een van onze recruiters. We plannen vervolgens een eerste gesprek in. Voor de functies van Java, .NET en Front-end developer wordt meestal gevraagd om een coding-test uit te voeren.

Als Young Professional krijg je bij aanvang van het Young Professional programma direct een arbeidsovereenkomst met een uitstekend salaris en prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een laptop, leaseauto en een goede pensioenregeling.
Myrthe Boeve
Corporate Recruiter
06 – 57459188
Quynh Nguyen
Corporate Recruiter
06 – 28505124
Dirk Dolfin
Manager Recruitment
06 – 38172642

De Quintor masterclasses

Java

.NET

Front-end

Platform Engineering

Analyse

Security

Gerelateerd

Young Professional Programma event

Bijna klaar met je HBO of WO ICT opleiding, of net een jaar werkervaring? Wij vertellen je alles over het Young Professional Programma, waarin we je kennis een boost geven!