Door de enorme hoeveelheid aanmeldingen voor onze Summerschool zit onze klas vol! Je kan je nog inschrijven, maar dan zetten wij je op onze reservelijst.

De summerschool bestaat uit 4 avonden van 2 à 3 uur les en zijn gepland op deze data:

Maandag 10 juli
Woensdag 26 juli
Dinsdag 8 augustus
Woensdag 23 augustus
Alle lessen beginnen om 18.30 uur. Wanneer je bij ons op kantoor langs komt ben je vanaf 18.00 uur welkom, dan eten we nog even een pizza’tje met z’n allen.

Wat betreft je kennisniveau: we gaan er van uit dat je nog geen, of nauwelijks kennis hebt van penetration testing, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken.

Iedere avond bestaat uit 2 à 3 uur les, waarin de inhoud van de lesstof wordt gepresenteerd en je vragen hierover of over de opdrachten worden beantwoord.
Naast de lessen wordt er verwacht dat je zelfstandig de lesstof bestudeert en eventuele opdrachten uitvoert.

Ben je in deze periode niet op vakantie, grijp dan je kans en verdiep je kennis in pentesting. Het aantal deelnemers is beperkt, dus wees er snel bij voordat ook deze editie van de summerschool vol is.
Het summerschool wordt op ons kantoor in Amersfoort gegeven (gratis parkeren en desnoods een bushalte voor de deur) maar is tijdens de avonden ook online te volgen. Loop je wel de pizza’s mis.

De lessen worden in het Nederlands gegeven en het mooiste is: het kost je helemaal niets, behalve wat vrije tijd.

Inschrijven is niet meer mogelijk.

Na inschrijving ontvang je een bevestiging op je mailadres en we nemen nog even contact op voor de laatste details. We gebruiken je gegevens alleen voor je aanmelding van onze summerschool en beloven je niet te gaan spammen of je gegevens stiekem door te verkopen.